Bodø Spektrum feirer 15 år

ddf09ffe2ae7cb2e9054a01156533a8aa93c7f5c
Foto: Bodø Spektrum

Søndag 24. November fyller Bodø Spektrum hele 15 år og inviterer med det alle bodøværingene til en storstilt feiring.

I en splitter ny hall tok Norges håndballjenter mot Russland, etter at IK Grand hadde tjuvstartet med dansegalla et par helger før, i det som ble åpningskampen i Bodøhallen. Etter dette har det vært utallige håndballkamper med lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå, men også mange andre idretter har hatt arrangementer i hallen som volleyball, innebandy, turn, futsal, basket, bordtennis med mer. Det har vært gjennomført mange turneringer, arrangementer, konserter og messer siden åpningen. I jubileumshelgen er det volleyballturnering i Bodøhallen og Eat, Move, Sleep cup i Nordlandshallen.

– Vi ønsker å ha en markering av jubileet vårt for folket. Det blir servering av kake, kaffe og saft fra klokken 12.00 i kafeen så langt beholdningen rekker. Klokken 12.15 vil vi slippe ut flere hundre badeballer i bølgebassenget i Nordlandsbadet. Noen av disse er nummerert og finner du en nummerert ball får du en premie. Vi setter og ut den nye hinderløypa i stupebassenget og maskoten vår, Ørnulf, tar nok og turen innom Nordlandsbadet for å hilse på. I tillegg har vi funnet tilbake til våre priser fra åpningsåret 2004. Dette er gode priser, spesielt med tanke på at på den tiden var det ikke innført moms på billetter forteller salg- og markedsansvarlig, Kristin Haugen.

I Nordlandsbadet og Spektrum Velvære har siden åpningen hatt opp mot 140.000 besøk årlig. Dette har blitt en av Bodøs største attraksjoner. Nå er arbeidet med utvidelsen til et nytt konkurransebasseng startet og de første skissetegningene vil bli presentert på feiringen.

– Samtidig som vi mimrer tilbake til de 15 spennende årene som har vært skal vi også se framover. Vi har fått de første skissetegningene av det nye 25-meters konkurransebassenget og disse blir presentert på søndagen. Det vil være mulighet for de som ønsker å komme innom oss å se tegningene, stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger i tidsrommet mellom klokken 12.00-14.00. Vi gleder oss masse og synes de første utkastene er veldig bra og håper folket er enig med oss sier Haugen og oppfordrer samtidig alle til å komme å feire sammen med dem.

 

Her er Programmet for dagen:

  • Gratis kake, kaffe og saft fra klokken 12.00 (så langt det rekker)
  • Badeballslipp i bølgebassenget ca. klokken 12.15
  • Ørnulf kommer innom.
  • Hinderløypa ligger ute i stupebassenget.
  • 12.00-14.00 vil vi stille ut de første skissene av det nye 25-meters konkurransebassenget. Her er det mulig å stille spørsmål og komme med innspill.
  • Gode tilbud på gavebilletter, badetøy og badeleker hele dagen.
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia