Boligmessen i Bodø

Allerede før åpning klokken 12 var det kø utenfor Nordlandshallen hvor spente gjester ville inn å se hva utstillerne hadde å by på. Vi tok en prat med prosjektlederen om messen, hør den og se bilder fra messen i saken. Klokken 12 i dag åpnet årets boligmesse i Nordlandshallen. Ikke lenge etter var det allerede […]

Allerede før åpning klokken 12 var det kø utenfor Nordlandshallen hvor spente gjester ville inn å se hva utstillerne hadde å by på. Vi tok en prat med prosjektlederen om messen, hør den og se bilder fra messen i saken.

Klokken 12 i dag åpnet årets boligmesse i Nordlandshallen. Ikke lenge etter var det allerede godt med besøkende i hallen, og en liten time senere var så og si hele parkeringsplassen utenfor Nordlandshallen full.

Hele 54 utstillere er på plass for å vise fram sine produkter og for å inspirere alle der ute som har et prosjekt de skal begynne på.

Vi tok en prat med prosjektleder Ronny Bjørnsen hos boligmessen, hør hva han hadde å si i avspilleren under, og se bilder fra messen nederst i saken.

[soundcloud id=’615100512′ height=’false’]

Prosjektleder Ronny Bjørnsen forran messen
I tillegg til mange utstillere er det og et eget barnehjørne med blant annet hoppeslott
Scenen hvor blant annet sinnasnekkern skal holde foredrag lørdag og søndag
Flere av utstillerne stilte opp med både stamper og spabad
Kanskje noen finner ut at en koselig liten peishytte ville vært tingen
I tillegg til utstillere med møbler og interiør var det ustillere med mat og blant annet pølser, oster og frukter i hallen
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia