Har du lurt på hva disse smaker? Her er svaret

Krokodillene i smågodthyllene har lenge vært en favoritt for mange, men har du noen gang vist hva de egentlig smaker? Nå har endelig produsenten gått ut med hvilke smaker de har.

Dette har vært et mysterium som egentlig aldri har blitt løst og har vært en snakkis i alle år, det sier smågodtsjef i Cloetta Geir Stene-Larsen til Nettavisen.

Det var etter denne tweeten det ble kjent at produsenten nå hadde avslørt hvilke smaker de to krokodillene har.

Nærmest over natten har nemlig smågodtleverandøren Candyking, som eies av Cloetta, endret merkelappene på de oransje og svarte krokodillene og avslørt hvilke smaker de har.

– Grunnen til at vi måtte merke om på boksene var at vi fikk inn veldig mange spørsmål om dette fra forbrukere. Pågangen på telefon og mail ble rett og slett for stor, sier Stene-Larsen til Nettavisen.

Og hva smaker de egentlig?

– Svart smaker solbær og gul smaker jordbær, eller var det omvendt? sier smågodtsjefen lurt.

Ifølge smågodtsjefen er det noen som har ment at krokodillene smaker det samme, og at det kun er fargen som gjør at man oppfatter smaken forskjellig.

Men det stemmer altså ikke har vi endelig fått bekreftet.

Kilde: AN/Nettavisen

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia