Kompislag med egen låt

59673809_669108130165639_7947474696461615104_n
Ivar Unhjem poserer stolt i Haiene-genser forran Parkenpublikumnet. Skal vi tro hovedpersonen selv står gjengen på denne scenen om noen få år!
Idrettslaget Haiene fra Bodø er for mange kjent gjennom gode prestasjoner i blant annet romjulsturneringen, nå har gjengen laget en egen supporterlåt! De som har vært med, eller fulgt med på den tradisjonsrike romjulsturneringene i Bodø har nok hørt om Haiene. Kompisgjengen fra Bodø har lenge regjert turneringen og vunnet den 5 år på rad. […]

Idrettslaget Haiene fra Bodø er for mange kjent gjennom gode prestasjoner i blant annet romjulsturneringen, nå har gjengen laget en egen supporterlåt!

De som har vært med, eller fulgt med på den tradisjonsrike romjulsturneringene i Bodø har nok hørt om Haiene. Kompisgjengen fra Bodø har lenge regjert turneringen og vunnet den 5 år på rad. De er i tillegg kjente deltakere på blant annet Hulløy-cup og andre turneringer i Bodø.

Nå ønsker imidlertid fotballtalentene og utvide konseptet sitt, og ikke bare på fotballfronten.

– Vi ønsker å bli et totalidrettslag, og delta i flere forskjellige idretter, sa Ivar Unhjem som er en av de som startet opp laget noen år tilbake.

Men for å komme seg dit de vil har gjengen funnet ut at de også må ha egen supporterlåt, som de nå har sluppet!

– Vi fant ut vi hadde noen musikalske talenter og trengte en egen supporterlåt, sa Unhjem!

Låten er inspirert av hele norges langrennsfar, altså Petter Northug og den lignende låten laget om han.

– Drømmen vil jo være å nå ut til Northug, han er som en mentor for oss. Kanskje vil dette innlegget hjelpe oss å nå han slik at han kan være med på neste låt, avslutter Unhjem.

Hør innslaget med Ivar Unhjem her, og hør låten til Haiene via Spotify nederst i saken.

 

[soundcloud id=’617463384′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia