Bodø Golfpark åpnet

Bodø Golfpark på Myklebostad åpnet denne helgen alle sine 18-hull, tidligere enn de noen gang har gjort før! Se bilder av banen og hør hva daglig leder ved golfanlegget Sigve Bollestad hadde å si nederst i saken. Våren er definitivt kommer til Bodø, til tross for noen meget milde temperaturen denne uken. Helgen som var […]

Bodø Golfpark på Myklebostad åpnet denne helgen alle sine 18-hull, tidligere enn de noen gang har gjort før! Se bilder av banen og hør hva daglig leder ved golfanlegget Sigve Bollestad hadde å si nederst i saken.

Våren er definitivt kommer til Bodø, til tross for noen meget milde temperaturen denne uken. Helgen som var derimot har det vært antydning til sommer i Bodø, det er bra for golfanlegget ute på Myklebostad som denne helgen åpnet alle sine 18 hull, tidligere enn de noen gang har gjort.

– Vi har åpnet tidligere enn jeg noen gang kan huske. Lite snø og lite tele gjør at vi kan åpne banen tidligere og at tilstanden er veldig bra allerede nå, sa Bollestad som er daglig leder ved Bodø Golfpark til Radio 3.

Men hvordan er egentlig forholdene på en bane så langt nord så tidlig i sesongen?

– Forholdene er veldig bra, det er klart at greenkeeperen har luftet luftet greene så de er litt humpete nå, men vil bli veldig bra om ikke så lenge.

Hør hva Bollstad sa i avspilleren under og se bilder fra banen nederst i saken.

[soundcloud id=’613539492′ height=’false’]

Utsikt fra utslagssted på hull 3 mot Nord/Vest
Golfbil på Hull 8 med utsikt mot hull 3 og 4
Golfspiller som slår ut på Hull 9
Drivingrangen på Myklebostad har vært åpent en stund, nå er endelig banen også åpnet
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia