Skal du kjøpe eller selge bolig? Da bør du høre dette

DJI_0622
Boligprisene i Bodø økte i fjoråret. Foto: Benjamin Kristiansen/Partners Eiendomsmegling

Bodø er blitt et aldri så lite mysterium når det kommer til boligmarkedet. Den lille byen vår hadde desidert størst prisvekst i Norge i 2021 og knuste landsgjennomsnittet.

Dette måtte vi se nærmere på så vi tok en prat med Tobias Bronder i Partners Eiendomsmegling om boligåret som er gått, samt en prat om den nye anvendsingsloven som trådde i kraft 1. Januar.

Først om fjoråret. Bodø hadde en utrolig prisvekst på over 13% i 2021. Landsgjennomsnitet i Norge var på så vidt over 5%, med andre ord økte boligprisene i Bodø nesten tre ganger så mye som landsgjennomsnittet.

Hvorfor ble det slik? Hva er prognosene for 2022? Dette og mye mer svarte Tobias på, hør praten her:

 

I tillegg til den store prisøkningen blir det nye boligåret også veldig spesielt siden en ny lov trådde i kraft 1. Januar. Rettere sagt ble anvendingsloven endret og mye strengere etter årsskifte. Hva som er endret og hva det vil bety for deg som skal kjøpe og/eller selge bolig kan du høre mer om her:

 

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia