Slik var boligåret 2022 og dette er prognosene for 2023

DJI_0622
Boligprisene i Bodø økte i fjoråret. Foto: Benjamin Kristiansen/Partners Eiendomsmegling

Boligåret 2022 vil nok gå inn i historiebøkene som det mest uvanlige noen sinne.

Til tross for koronaårene hvor alt var annerledes skiller boligåret 2022 seg veldig ut i Bodø.

Ett år som startet som selgerens år. Hvor eiendomsmeglerne solgte boliger som ferskt brød i brøddisken, utviklet seg fort til å bli et år hvor det skulle bli vanskelig å selge boliger.

Dyre strømpriser, renter som hoppet høyere enn Mount Everest og økt inflasjon sørget for en ekstrem usikkerhet i boligmarkedet. Plutselig hadde ikke folk flest hverken råd eller vilje til å kjøpe nye boliger.

Men etter en vanskelig høst for både boligselgere og eiendomsmeglere, hvordan ser 2023 ut? Blir det fortsatt utfordrende å selge boligen sin? Bør man vente med kjøp og salg av bolig til situasjonen stabiliserer seg? Dette og mye mer spurte vi en av eiendomsveteranene i Bodø, Tobias Bronder fra Partners Eiendomsmegling om. Hør hva han hadde å si både om året som er gått, og prognosene for det nyet året i avspillerne under.

 

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia