Storstilt påskeaksjon i Bodø

mmTommy Novik05.04.2022
Storstilt-paaskeaksjon-i-Bodoe-Rana-Narvik-og-Hemnes
Frivillige fra NAF skal stå på mer enn 60 Circle K-stasjoner over hele landet. På bildet (f.v.) Circle Ks Kjetil Svenheim og Camilla Ryste og Hans Edvard Haugestad fra NAF. Foto: Johnny Syversen

Sammen med NAF gir Circle K-stasjoner i hele fylket råd til alle som skal ut på påskeveiene. Fredag kan du møte dem både i Olav Vs gate og på Hunstad.

Rekordmange nordmenn tar påskeferien i Norge. Med uvante og utfordrende kjøreforhold kan det oppstå farlige situasjoner. Daglig leder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Johan Marius Kokaas sier at påskeaksjonen er en fin start på ferien.

Hør innslag lengre ned i artikkelen.

Foto: Sharon McCutcheon

– Hos oss stiller NAF opp med personell som kan fortelle om hvordan man skal laste bil, og gi generelle råd rundt trafikken, sier Kokaas.

De siste ukene har NAF og Circle K forberedt årets påskeaksjon. Førstkommende fredag mellom 12.00 og 18.00 står frivillige fra lokale NAF-lag klare for å gi råd og tips til påsketrafikanter ved Bodø-stasjonene Circle K Olav V’s gate i Bodø og Circle K Hunstad.

Mange stresser med å komme seg til hytta, og det er gjerne da ulykker skjer. Teknisk konsulent i NAF, Willy Vindvik Hanssen sier at det er viktig å sikre barn og den baggasjen man har i bilen.

 

 

mm

Tommy Novik


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia