Vurderer du Nordlandsferie? Da bør du lese dette

Nordlandsekspressen, Elsa Laula Renberg
Nordlandsekspressen, Elsa Laula Renberg

Har du ikke helt bestemt deg hvor årets ferie skal gå? Hva med å bruke denne tiden til å bli bedre kjent og utforske ditt eget fylke? Nå kan du oppleve fantastiske Nordland for under en tusenlapp, melder Nordland Fylkeskommune.

Også i år kan du oppleve hele Nordland med Travel Pass Nordland. Reis hele syv dager med buss, båt og ferge for kun 990 kroner.

Samferdselssjef Odd Steinar Åfar Viseth er glad for å kunne videreføre suksessen fra tidligere år, og tilbyr alle som vil oppleve Nordland å kunne reise en uke på bare én billett, med buss, båt og fra i år også ferge.

-Dette blir kanskje et enda viktigere reiselivsprodukt i år, når man forventer en større andel av nordmenn kommer til det vakre fylket vårt. Vi ønsker i år å ha et enda større fokus på regionen som marked, og oppfordrer alle til å reise rundt og oppleve hele vårt flott fylke.

 

Ett kinderegg

Travel Pass Nordland er et kinderegg i ordets rette forstand. Du kan reise en uke for 990 kroner i hele fylket, på både buss, hurtigbåt og ferge. Unntaket er de to statlige fergesambandene Bodø-Moskenes/Værøy/Røst og Bognes Lødingen.

-Vi er glad for å kunne være en tilrettelegger for reiselivet i Nordland. Med våre transportmidler kan du komme deg til hver minste dal og mange hundre øyer langs verdens vakreste kyst, sier en fornøyd Viseth. På grunn av Korona-viruset er det ekstra fokus på hygiene og begrensninger på antall reisende slik at det skal være en god og trygg reise. Det er derfor viktig at de reisene husker å booke plass på hurtigbåtene.

 

God erfaring

Samferdselssjef Viseth sier man har hatt god erfaring med å lage tilrettelagte pakker som gir tilgang til hele Nordland.

-Ikke minst vil vi jo i år også videreføre sommertilbudet som gir reisemuligheter to ganger daglig langs kysten, fra Sandnessjøen i sør, til Steigen i nord. Den ekstra sommerruta går via de ytterste øyene på helgelandskysten, og gir mulighet både til dagsturer og øyhopping i enda større utstrekning enn tidligere, forteller Viseth.

 

For mer informasjon om Travel Pass Nordland se www.reisnordland.no

Samferdselssjef Odd Steinar Åfar Viseth
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia