Sint av videospill!

Det er et kjent fenomen å bli irritert når man spiller videospill. Den gode nyheten er at hvis du trodde du var alene om det, tar du veldig feil, de aller fleste av oss «klikker» når det ikke går vår vei i spillverdenen. Forrige fredag ble fotballspillet Fifa 18 lansert til diverse spillkonsoller – til […]

Det er et kjent fenomen å bli irritert når man spiller videospill. Den gode nyheten er at hvis du trodde du var alene om det, tar du veldig feil, de aller fleste av oss «klikker» når det ikke går vår vei i spillverdenen.

Forrige fredag ble fotballspillet Fifa 18 lansert til diverse spillkonsoller – til stor glede for mange. Men er du av den hissige sorten når du spiller videospill så kan eventuelle spilltap gå hardt ut over løse gjenstander i TV-stuen. 
Uttrykket «gamer rage» blir brukt når det blir en noe opphetet situasjon etter spilltap, og det er ikke et helt uvanlig fenomen. Noen velger å få ut frustrasjonen ved å kaste fjernkontroller veggimellom, eller kanskje å smelle tastaturet i gulvet om man spiller dataspill.

I en uformell sms-undersøkelse gjort av P4 spurte de publikum om de noen gang har ødelagt noe i spill-sinne.
11 prosent svarte at de aldri blir sinte av å spille videospill. 89 prosent sier at de blir sinte eller forbanna i en eller annen form, og at aggresjon er en viktig del av spillet. 
Hele 61 prosent sier de har ødelagt noe i spill-sinne.
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia