B-mennesker usunne

mmRadio 3 Bodø14.08.2017
  Dersom du liker å sove lenge om morgenen og være oppe seint om kvelden, kan det si noe om kostvanene dine. B-mennesker tar generelt mer usunne kostholdsvalg i løpet av dagen enn A-mennesker. Det er finsk forskning som har avdekket dette, gjennom en stor undersøkelse om kostholdsvaner, ifølge Aktiv Trening. Studien viste at B-mennesker […]

 

Dersom du liker å sove lenge om morgenen og være oppe seint om kvelden, kan det si noe om kostvanene dine.

B-mennesker tar generelt mer usunne kostholdsvalg i løpet av dagen enn A-mennesker. Det er finsk forskning som har avdekket dette, gjennom en stor undersøkelse om kostholdsvaner, ifølge Aktiv Trening.

Studien viste at B-mennesker ofte spiser en mer sukkerholdig frokost, og avslutter dagen på en mer usunn måte enn A-mennesker.

Forskjellen på A og B-mennesker blir enda større i helgene, da natteravnene ofte spiser vesentlig mer sukker og fett enn morgenfuglene, i tillegg til å ha uregelmessige måltider-

Ifølge forskerne er det bare 30% av befolkningen som er «ekte» A- eller B-mennesker. Resten kan fint venne seg til en ny døgnrytme, og dermed også en sunnere livsstil.

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia