Beste tweets i 2017

2017 er snart over. Det merker man spesielt på at juletiden nærmer seg, adventen er her, men aller mest at det begynner å poppe opp saker som «disse bildene ble mest likt på instagram», denne sangen er den mest spilte i år» og ikke minst «dette er de mest populære twittermeldingene i år». Vi skal […]

2017 er snart over. Det merker man spesielt på at juletiden nærmer seg, adventen er her, men aller mest at det begynner å poppe opp saker som «disse bildene ble mest likt på instagram», denne sangen er den mest spilte i år» og ikke minst «dette er de mest populære twittermeldingene i år». Vi skal ta en nærmere titt på sistnevnte!

Årets mest spilte låt, hvis noen lurte, er ingen hemmelighet «Despacito» som også ble verdens mest spilte låt i år. Vi skal riktig nok fokusere på twitter her, og hvilke tweets som ble mest populær. Det artigste med denne saken er at det er en helt ukjent person, som fikk den mest retweetede tweeten i 2017. Ellers på listen finner vi som forventet kjente politikere, presidenter, kjendiser og artiser.

Det er Twitter selv som har publisert listen over de mest populære tweetsene i året som er gått.

Barack Obama har hele tre forskjellige twittermeldinger på topplisten, ifølge Daily News. Twittermeldingen der den tidligere presidenten siterer Nelson Mandelas utsagn «no one is born hating another person because of the color of his skin or his background or his religion» fikk mer en 1,7 millioner retweets.
Tidenes mest likte
Dermed ble den nest mest populær dette året, målt i retweets. Men med over 4,5 millioner likes er den soleklart også den mest likte – faktisk gjennom tidene.
Obama la twittermeldingen ut 13. august etter at en person ble drept da en bil kjørte inn i en folkemengde under en demonstrasjon holdt av nynazister og såkalte hvite nasjonalister i Charlottesville i Virginia i USA. Bilen kjørte inn i motdemonstrantene, og en kvinne ble drept mens 19 andre ble skadd.
Flere musikkstjerner på topplisten
På 6. plass over de mest retweetede twittermeldingene i år kommer et bilde gruppa Linkin Park la ut av vokalist Chester Bennington dagen det ble kjent at han hadde dødd. Bildet fikk nærmere 800.000 retweets:
Popstjerne Ariana Grandes reaksjon på terrorangrepet mot en av hennes konserter i Manchester i mai var den fjerde mest retweetede posten i år.
Twittermeldingen der hun uttrykker sin sorg etter at 22 mennesker ble drept ble retweetet mer enn en million ganger og fikk flere millioner likes.

Kyllingsnuggest mest likt!

Men årets aller mest populære twittermelding ble ikke skrevet av hverken en tidligere president eller en superkjendis – men en helt vanlig person som var veldig interessert i gratis kyllingsnuggets fra kjeden Wendy’s.

 

Godeste Carter Wilkerson har enda en liten vei å gå, da han fortsatt mangler omkring 14 millioner retweets for å nå målet om gratis nuggets. Men han kan i det minste nøye seg med tittelen, årets mest retweetet tweet, som er en ganske grei trøst. Vi får håpe han fikk noen kompensjonsnuggets, som takk for promotering i tillegg.

Hele listen kan du se her.

[soundcloud id=’366209501′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia