Bodø Filmfestival

mmRadio 3 Bodø24.10.2018
Den 25. Oktober vil bli en merkedag i Bodøs historie. Da blir nemlig den første fullkommende versjonen av Bodø Filmfestival arrangert. Vi tok en prat med Cahtrine Persson fra filmfestivalen om årets happening. Med over 50 planlagte filmvisninger, hoverpremieren på den megaaktuelle filmen «Mordene i Kongo», egen filmpub, filmquiz og masse forskjellige arrangementer ligger alt […]

Den 25. Oktober vil bli en merkedag i Bodøs historie. Da blir nemlig den første fullkommende versjonen av Bodø Filmfestival arrangert. Vi tok en prat med Cahtrine Persson fra filmfestivalen om årets happening.

Med over 50 planlagte filmvisninger, hoverpremieren på den megaaktuelle filmen «Mordene i Kongo», egen filmpub, filmquiz og masse forskjellige arrangementer ligger alt til rette for at den første folkommende versjonen av Bodø filmfestival skal bli en suksess.

I fjor ble det arrangert for første gang som en prøvelse på hvordan mottakelsen i Bodø er til en filmfestival. Da var festivalen bare en dag, mens i år går den over tre dager med arrangementer i hele sentrum.

Hør hva arrangøren selv hadde å si om årets filmfestival i videovinudet under.

Radio 3 TV: Vi får besøk av Bodø filmfestival

Radio 3 TV: Bodø filmfestival 2018

Publisert av Radio 3 Bodø Onsdag 24. oktober 2018

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024



Utviklet av Fairmedia