Bodø/Glimt – Lillestrøm

Bodø/Glimt sin serieåpning mot Lillestrøm ble et regelrett snøkaos, men samtidig en fyrverkeri av en fotballkamp. Hør intervju med begge målscorerne samt hovedtreneren her: Snøkaos førte til at kampen ble stoppet etter ca 15 minutter spilt og det tok en halvtime før spillerne entret banen igjen og fortsatte kampen. Årets første kamp endte akkurat som […]

Bodø/Glimt sin serieåpning mot Lillestrøm ble et regelrett snøkaos, men samtidig en fyrverkeri av en fotballkamp. Hør intervju med begge målscorerne samt hovedtreneren her:

Snøkaos førte til at kampen ble stoppet etter ca 15 minutter spilt og det tok en halvtime før spillerne entret banen igjen og fortsatte kampen. Årets første kamp endte akkurat som vi fra Bodø hadde håpet på og de helgule imponerte stort med en sterk 3-1 seier over Lillestrøm. (Hør intervjuene nederst i saken)

Kampen startet med at Bodø/Glimt gikk rett i strupen på kanarifuglene, som må sies å være favoritter i forkant av oppgjøret. Glimt hadde nemlig ikke vunnet en seriekamp mot LSK siden 2008, det er 10 år siden!

Allerede etter to minutters spill satt Bodø/Glimt ballen i nettet, Martin Bjørnbak vant en hodeduell og stanget inn det som hele Aspmyra trodde skulle være 1-0, men dommeren syntes Bjørnbak var for hard og annulerte målet, samtidig som han ga gjestene frispark. Noe tvilsom dømming der må vi vel være så ærlig å kunne påstå.

Etter 15 minutters spill sa dommeren at nok var nok, da hadde snøen lavet ned i Bodø gjennom hele kampen, og det var rett og slett ikke en eneste grønn flekk å se på myra, fornuftig nok gikk spillerne i garderoben og ventet på bedre forhold mens banemanskapet brøytet for harde livet.

Så etter en halvtimes tid ca var banen grønn igjen og nedbøret hadde roet seg litt kom spillerne ut på banen igjen og kampen ble satt i gang.

Bodø/Glimt var igjen svært aggresive og fikk belønning etter kort tid. Kristian Fardal Opseth(hør intervju under) satte ballen i mål etter et fantastisk kombinert spill med Ulrik Saltnes og 1-0 til vertene etter ca 20 minutter spilt tid.

Andre omgang var det Lillestrøm sin tur å gå rett i strupen på Glimt. Lehne-Olsen hos gjestene brukte bare ett minutt på å finne nettmaskene, og lagene startet nærmest andre omgang på 1-1.

Etter en stund måtte Bodø/Glimt gjøre noen taktiske endringer, de valgte da å sette inn både Thomas Drage og Trond Olsen på hver sin kant, og det ga positiv uttelling framover.

I det 82.minuttet fikk de gule frispark i farlig posisjon. Jose Angel la ballen perfekt på hode til Brede Moe(hør intervju under) som stusset inn 2-1.

Glimt ga seg ikke med det og like før vi gikk inn i overtiden satt Opseth inn sitt andre fra et hjørnespark og fastlo sluttresultatet til 3-1.

Her har du intervjuet med tomålscorer Opseth, som ble avbrutt grunnet han måtte i en dopingkontroll. Det skjønner vi godt så god som han var!