Årets første spillerkjøp

Bodø/Glimt annonserte mandag sin første signering for sesongen. Ikke overraskende var det Victor Boniface som har vært på prøvespill hos klubben som ble klar mandag. Glimt hadde annonsert at de ville gå live på Facebook med en god nyhet mandags morgen. Alle som følger de helgule tett hadde nok en god anelse på hva det […]

Bodø/Glimt annonserte mandag sin første signering for sesongen. Ikke overraskende var det Victor Boniface som har vært på prøvespill hos klubben som ble klar mandag.

Glimt hadde annonsert at de ville gå live på Facebook med en god nyhet mandags morgen. Alle som følger de helgule tett hadde nok en god anelse på hva det gjaldt da den nigerianske spissen har gjort sine saker bra på prøvespill oppe i nord de siste ukene.

Fra før av dette overgangsvinduet har Bodø/Glimt hentet Erlend Dahl Reitan på lån, men dette er altså den første permanente overgangen dette vinduet.

Bekreftelsen kom da Aasmund Bjørkan dukket opp på en livestream og kunne fortelle at de hadde signert Boniface på en 4-årskontrakt, noe som gjør kraftspissen glimtspiller til 2022.

Spilleren selv var kort på ord da han dukket opp i videoen, men virket glad for å ha fått profesjonell kontrakt i norsk Eliteserie.

– I am very happy to be here. uttalte spilleren selv i videoen.

Videoen kan du se her:

FK Bodø/Glimt med spennende nyhet!

Publisert av Fotballklubben Bodø/Glimt Mandag 4. mars 2019

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia