Storseier mot KBK

Endelig ble det ny 3-poenger på Aspmyra, og de helgule vartet opp med en til tider festforestilling mot det så må sies å være et svakt Kristiansund-lag som tok turen nordover. Hør reaksjonene fra trener Kjetil Knutsen og målscorer Kristian Fardal Opseth her: Glimt hadde ikke vunnet siden 4-0 hjemme mot Ranheim den 27. Mai […]

Endelig ble det ny 3-poenger på Aspmyra, og de helgule vartet opp med en til tider festforestilling mot det så må sies å være et svakt Kristiansund-lag som tok turen nordover. Hør reaksjonene fra trener Kjetil Knutsen og målscorer Kristian Fardal Opseth her:

Glimt hadde ikke vunnet siden 4-0 hjemme mot Ranheim den 27. Mai før kampen mot Kristiansund søndag. Med andre ord var det på høy tid det ble full pott for vertene. De helgule hadde god kontroll på hele matchen og vant kontrollert 3-0, det kunne fort blitt mere og hvis dommer Sigurd kringstad hadde pekt på straffemerket da Opseth ble meid ned innenfor 16-meteren like før pause.

 

1-0 scoringen kom etter bare 11 minutter da Layouni la inn fra venstre, gikk over hele feltet og landet oss Thomas Jacobsen på motsatt side som la ballen rett på pannebrasken til Phillip Zinckernagel som banket ballen kontant i mål.

Opseth doblet like før pause etter nok en god prestasjon av Layouni, svensken dro seg ellegant forbi tre KBK-spillere og forsøkte på et skudd som McDermott i Kristiansund-burdet måtte gi retur på, den landet i beina på Opseth som banket inn 2-0.

Like før pause ble igjen Opseth spilt igjennom og meid ned inne i boksen, hele Aspmyra ropet på straffe og reprisene visste at det hadde de god grunn til. Soleklar straffe men dommeren var ikke enig og vinket spillet videre.

Andreomgang ble ikke veldig innholdsrik med et glimtlag som bare ville kontrollere inn 2-0 ledelsen. På overtid gikk Zinckernagel i bakken etter å ha blitt felt av keeper McDermott, denne gangen pekte dommeren på straffemerket, men Jose Angel banket ballen i stolpen og det så ut til å ende 2-0.

Det ble imidlertid ikke tilfelle da unggutten Håkon Evjen lekkert tredde gjennom Geir Herrem som fastslo sluttresultatet til 3-0 på Aspmyra.

 

Glimt får med det en 4-poengs luke ned til Lillestrøm på 13-plass som gikk på et 2-0 tap borte mot Sarpsborg 08 samme runde.

 

Vi tok en prat med målscorer Opseth og trener Kjetil Knutsen etter kampslutt, hør hva de hadde å si her:

[soundcloud id=’484621080′ height=’false’]

[soundcloud id=’484620750′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia