Bodø’s nye avis

Onsdag 6. Mars vil være en merkedag for mediebilde i Bodø. Det var dagen Bodø’s nyeste medietilskudd, Bodø By, startet opp. Bodø By var tidligere en papiravis som Avisa Nordland laget en gang i måneden. Nå er avisen gjennomstått, denne gangen som en hardsatsende nettavis. Bak redaktørstolen finner vi et kjent navn innenfor medienettverket i […]

Onsdag 6. Mars vil være en merkedag for mediebilde i Bodø. Det var dagen Bodø’s nyeste medietilskudd, Bodø By, startet opp.

Bodø By var tidligere en papiravis som Avisa Nordland laget en gang i måneden. Nå er avisen gjennomstått, denne gangen som en hardsatsende nettavis.

Bak redaktørstolen finner vi et kjent navn innenfor medienettverket i Bodø, Børre Arntzen. I starten har han med seg journalistene Victoria Finstad og Truls Naas, som sammen skal skape gode historier lokalt i Bodø for leserne.

Vi tok en prat med det nye tilsktuddet Bodø By, du kan høre praten i videovindet under, du kan og besøket nettsiden demmes på bodoby.no.

Bodø får i dag en ny avis

Radio 3 TV: I dag får Bodø ny avis, Bodø By!

Publisert av Radio 3 Bodø Tirsdag 5. mars 2019

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia