Først med nytt konsept

Eurospar Hunstad er den første av kjedens butikker som får starte med den nye netthandelssatsningen i Nord-Norge, skriver kjeden i en pressemelding. I over to år har Spar arbeidet i det stille med å utvikle netthandelstilbudet, og har nå tro på at kundene kan dra nytte av fordelene med å bestille varer fra sin lokale kjøpmann.   […]

Eurospar Hunstad er den første av kjedens butikker som får starte med den nye netthandelssatsningen i Nord-Norge, skriver kjeden i en pressemelding.

I over to år har Spar arbeidet i det stille med å utvikle netthandelstilbudet, og har nå tro på at kundene kan dra nytte av fordelene med å bestille varer fra sin lokale kjøpmann.

 

Levert på døren

– Alle varene håndplukkes i butikken av våre egne medarbeidere, så det er de samme menneskene du møter i butikken som plukker varene dine når du bestiller på nett. Slik skal du også kunne være sikker på å få varer av samme gode kvalitet og sortiment som du finner i butikken, forteller kjøpmann Renita Alme.

Både tilbud og priser er identiske på nett som de er i den fysiske butikken. Kundene kan velge mellom å få varene hjemkjørt eller hente selv i butikk.

– Kunden kan selv velge hva som passer best der og da. Plukk opp varene om du passerer butikken eller få de levert til en valgfri adresse. Bestiller du før klokken ti om morgenen, kan du få varene levert på døra allerede før middag, sier Alme.

Og legger til at dette kan være et svært velkomment tilbud til barnefamilier og andre som lett havner i tidsklemma.

– Nå ser vi frem til å høre tilbakemeldingene fra våre kunder, som vi håper klikker seg inn i nettbutikken på adressen nettbutikk.spar.no og tester vårt nye tilbud, avslutter en entusiastisk kjøpmann på Eurospar Hunstad.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia