Sliteseier i Bergen

183816057_470929483987880_4689913343800327406_n
Erik Botheim jubler etter scoring. Foto: Freddy Toresen/AN

Bodø/Glimt trengte å slå tilbake etter uavgjort mot Rosenborg forrige runde. Brann ble en hard nøtt å knekke, men de helgule gjorde jobben og tok med seg tre poeng.

Etter en meget tafatt førsteomgang og start på andre omgang våknet heldigvis Glimt til slutt. Patrick Berg ble flyttet lengre opp i banen noe han takket for da han sendte bodøværingene i ledelsen etter 67 minutter.

10 minutter før slutt kom utligningen, Bodø/Glimt misbrukte en stor sjanse, hvor Brann fikk en kontring som de satte i nota.

Heldigvis for Bodø/Glimt sin del har de en superspiss med navn Erik Botheim. Seks minutter senere kom det et innlegg forran mål som toppscoreren satt kontant i nota og avgjorde kampen til 1-2. Botheim har scoret i alle kampene han har spilt i Glimtdrakta denne sesongen.

Til Eurosport var han tydelig i ekstase etter nok en scoring.

– Nå er det deilig, nå er jeg i hundre og dette var et skikkelig kick, sa han til Eurosport etter kampslutt.

Til tross for fire scoringer på fire kamper er Oslo-gutten fortsatt passe ydmyk.

– Jeg tar steg for steg og er tålmodig, jeg får ikke til så mye i dag men er med i spillet som jeg skal være, også er jeg jo dødelig effektiv for tiden. Jeg håper det holder seg slik ut sesongen, oppsummerte han til Eurosport etter kampslutt.

Neste kamp for de helgule er allerede på torsdag den 27. Mai hjemme mot Haugesund. Den hører du som vanlig direkte på Radio 3 Bodø.