Berget uavgjort etter nytt overtidsdrama

346108983_165990009760762_4895378025369296804_n
Vær stolt av kor du e fra er budskapet fra J-feltet. Foto: Benjamin Solås

Molde ble en mann mindre tidlig, men Glimt holdt likevel på å rote dette til.

Like etter kvarteret var passert var Molde-keeper Karlstrøm helt på tyttebærtur og handset utenfor egen 16-meter. Det førte naturlig nok til et soleklart rødt kort på sistekandsen og gjestene måtte klare seg med ti mann resten av kampen.

Likevel var det moldenserne som gikk opp i ledelsen like etterpå. Brynhildsen fikk ballen i bakrommet og satt ballen i mål alene med keeper. Ikke lenge etterpå kopierte gjestene akkurat det og stillingen var 0-2 til pause.

Noen gloser ble gitt i pausen, for det var et helt annet Glimtlag som kom ut i andre omgang, men det stanget likevel lenge.

Til slutt fikk endelig de helgule hull på bylen da Faris Pemi satt inn reduseringen. Etter hvert kom Ulrik Saltnes inn og akkurat som mot Tromsø kommer Glimtlegenden inn og scorer. Saltnes setter 2-2 på overtid og reddet ett poeng til Glimt.

De helgule klarte dessverre ikke sette ballen flere ganger bak en god andrekeeper og lagene som har vært henholdsvis 1 og 2 på tabellen de siste fire årene deler poengene i første dyst.

Ulrik Saltnes kom inn og scoret nok en gang, men denne gangen holdt det bare til ett poeng. Dette sa han til oss etter kampslutt:

Neste kamp for de helgule er borte mot Odd den 9. juli. Den hører du direkte på Radio 3 fra Skien.

Radio 3-børsen:

3: Ulrik Saltnes

Er ikke så lett å gi børspoeng etter en slik forestilling, men noen må likevel få trepoengeren. Da får den rett og slett gå til mannen som berget det ene poenget og det var jo Ulrik igjen det da. Kommer inn å scorer på overtid nok en gang. Har relativt bra snitt nå på mål pr minutt spilt, får håpe han klarer å holde det oppe.

2: Odin Bjørtuft

Hvem setter man inn når man trenger scoring? Odin Bjørtuft tydeligvis. Mål og assist sist, og kommer inn og får assist i dag.

1: Faris Pemi

Får som vanlig mye motstand fra dommerne med frispark i mot hver gang han bruker fysikken sin, og lite betalt når det er han som går i bakken. Kommer til flere store sjanser og burde vel satt flere i dag. Men satt en viktig redusering som var med på å redde ett poeng i en kaoskamp.

Radio 3-børsen fungerer slik at tre spillere får hver kamp poeng fra ett til tre basert på kampens prestasjon. Stillingen sammenlagt for sesongen 2023 etter denne kampen slik ut:

Amahl Pellegrino 13

Faris Pemi 11

Albert Grønbæk 10

Patrick Berg 9

Odin Bjørtuft 9

Hugo Vetlesen 6

Adam Sørensen 6

Ulrik Saltnes 6

Nino Zugelj 4

Brice Wembangomo 3

Fredrik Bjørkan 2

Joel Mvuka 2

Brede Moe 2

Runar Espejord 2

Marius Lode 2

Nikita Haikin 1

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia