Ble historiske etter nok en storseier

Aldri før har et lag startet en sesong så bra som det Bodø/Glimt har. Spørsmålet før kampen var om Glimt kunne tangere Rosenborg sin rekord med sju strake seire fra 2003-sesongen, det klarte de med god margin!

For med Bodø/Glimt sin vanvittige målforskjell med 30 mål på kun sju kamper og sju seire av sju mulige har ingen startet en sesong så bra som årets glimtutgave.

Nok en storseier ble det altså borte mot Ålesund, denne gangen med sifrene 1-6.

Glimt tok ledelsen etter 15 minutter spilt med Zinckernagel. Femnten minutter senere kom utligningen til hjemmelaget, men de helgule brukte ikke lang til på å svare. Først satt Brunstad Fet ballen i mål mot laget han er på utlån fra, før Hauge la på til 3-1 et par minutter senere som var stillingen til pause.

Glimt gikk også ut i andreomgang med full fart, og Saltnes som hadde hatt to gode muligheter tidligere fikk økt til 1-4 før Zinckernagel bare to minutter senere la på til 1-5. Kronen på verket ble satt av innbytter Boniface som headet ballen i mål til 1-6 etter 69 minutter som ble sluttresultatet.

Det burde riktig nok blitt en scoring til for gjestene og Tounekti fikk en scoring merkelig nok annulert litt senere, og dermed må Glimt-talentet vente litt til på sin første Glimt-scoring.

Med det troner fortsatt Glimt øverst på tabellen og er også nå historiske med seriestarten de har hatt. Neste utfordring er hjemme mot Kristiansund førstkommende onsdag. Den hører du som vanlig direkte på Radio 3.