BODØ/GLIMT ER SERIEMESTERE I 2021

264647255_1266699123820802_7456428982619499723_n

Back to back seriemesterskap er et faktum! Bodø/Glimt gruste Mjøndalen og sikret seg sitt andre strake seriemesterskap!

Oppskriften var enkel, tok Glimt poeng i Mjøndalen var seriegullet sikret, det klarte de og vel så det. Antiklimakset var også stor for hjemmelaget som må ta den tunge turen ned i Obos.

Kampen var mer eller mindre avgjort allerede etter tre minutter og tretti sekunder, for da hadde både Erik Botheim og Amahl Pellegrino rukket å putte hver sitt til 0-2.

Etter det måtte vi vente til langt ut i andre omgang før Fredrik Bjørkan scoret i sin siste kamp for Bodø/Glimt for denne gangen, og sikret 0-3 og klubbens andre seriegull.

Kjetil Knutsen var en fornøyd mann etter å ha sikret sitt andre starke seriegull. Han spøkte etter kampen med at han hvertfall ikke hopper av glimttoget i dag. Dette sa han etter kampslutt: