Bodø/Glimt’s potensielle seriefinale flyttes til 1. Desember

KEG_6322_KentEvenGrundstadFoto
Foto: Kent Even Grunstad

Som forventet ble siste serierunde i Eliteserien flyttet til 1. Desember, det skyldes at Rosenborg ble kvalifisert til Europaligaen og skal spille kamp torsdagen før.

Siste serierunde er nå flyttet fra 30. November til 1. Desember, det bekrefter NFF via fotball.no. Det var også noe som var forventet siden både Molde og Rosenborg kunne havne i Europaligaen og med det ville spilt kamper torsdagen før. Etter Rosenborg ble slått ut av Dynamo Zagreb i Champions League-kvalifiseringen havner de i Europa League.

Molde kan også kvalifisere seg til Europa League om de vinner sin kvalifiseringskamp i kveld torsdag, det vil sannsynligvis bli en fordel Bodø/Glimt i innspurten av Eliteserien. Det er uansett allerede bestemt at siste serierunde flyttes uansett om Molde kvalifiserer seg eller ikke, da det var nok at bare ett av lagene endte i Europaligaen.

Med andre ord vil den potensielle seriefinalen mellom i skrivende stund 1’eren og 2’eren på tabellen bli spilt på Aker Stadion første søndag i advent. Bare å kle seg godt!

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia