Evjen sendte Glimt til himmels, og så gjorde han det igjen

Den kanskje største åpenbaringen til Bodø/Glimt denne sesongen er juvelen Håkon Evjen, mot Strømsgodset vant han nok en kamp for Glimt!

Etter en ganske kjedelig førsteomgang hvor det ikke skjedde stort, Glimt burde kanskje hatt en scoring men ellers var tempoet labert, så våknet Håkon Evjen.

Glimt gikk ut i andreomgang på samme måte som i første, med mye ballbesittelse og styrte det meste av kampen, men klarte ikke sette avslutningene. Det ville ungutten fra Narvik gjøre noe med.

I det 64. minuttet fikk 19-åringen ballen utenfor 16-meteren. Ikke bare driblet han seg forbi en mann, eller to, eller tre men kom seg forbi fire spillere før han plasserte ballen kontant i nettet helt i hjørnet og uttakbart før Strømsgodset sin sisteskandse Viljar Myhre.

Bare fire minutter senere var Evjen på farten igjen. Denne gangen kombinerte han fint med Zinckernagel og ble spilt ned mot dølinjen, hvor han slo hardt inn mot dansken igjen. Det var riktig nok ikke dansken som kom først på den, det var Godset sin kaptein og midstopper Glesnes som gjorde alt han kunne for å avverge scoring, men kunne ikke se annet enn at han selv sprang ballen i målet, og 2-0 til Glimt.

Bodø/Glimt hadde flere store sjanser og kunne fort vunnet både 3 og 4-0 her, spesielt etter Endre Kupen kom inn i sluttminuttene var det fart i hjemmelaget. Men de helgule nøyde seg med en komfortabel 2-0 seier over Strømsgodset og festet nok et grep på tredjeplassen så langt i Eliteserien med to poeng ned til fjerde og også to poeng opp til Odd på andreplass.

Vi tok en prat med trener Kjetil Knutsen etter kampslutt og med gullgutten Håkon Evjen. Hør hva de sa her:

[soundcloud id=’637572252′ height=’false’]

[soundcloud id=’637572147′ height=’false’]

Neste kamp for Bodø/Glimt er borte mot Viking den 23. Juni, den hører du også direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2023Utviklet av Fairmedia