Fortsetter kanonstarten med storseier i Skien

Bodø/Glimt hadde etter seieren mot Sarpsborg fått sin beste start på sesong noen sinne, det ventet en tøffere oppgave borte mot Odd men det tok de helgule på strak arm.

For borte mot fjorårets beste hjemmelag gjorde de helgule kort prosess. Det kan de også takke Espen Ruud for som kom med en stygg takling mot Junker etter kvarteret spilt. Ble belønnet med rødt kort og straffe til Glimt som Zinckernagel satt enkelt i kassa.

Junker fikk scoringen sitt ikke lenge etterpå med et ganske likt angrep som skaffet straffesparket. Glimt kombinerte fint innenfor 16-meteren og Hauge la ballen hardt inn forran mål, der sto Junker som tuppet ballen inn til 2-0 som var stillingen til pause.

Andreomgang startet med nok en Glimtscoring, denne gangen var det Marius Høibråten som fikk sin første scoring i sin første kamp fra start. Fikk en retur rett i beina og banket ballen i nota utenfor sekstenmeteren.

Glimt gjorde flere bytter i andre omgang, en av dem som kom inn var Sammy Skytte og han ville også notere seg på måltavla. Etter 67 minutter fikk han en flott ball fra Zinckernagel som han satt i mål bak Sondre Rossbach som nok har hatt artigere dager på jobb enn denne.

Med det suser Glimttoget videre med fem seiere av fem mulige. Neste utfordring er hjemme mot Brann førstkommende søndag. Den hører du også på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia