Glimt ble latterliggjort i hovedstaden

KEG2863_KentEvenGrundstadFoto
Brede Moe og Zinckernagel var skuffet etter kampslutt. Foto: Kent Even Grundstad

Både laget, supporterne og media hadde nok store forventninger til Glimt etter å ha feid av Odd av banen i toppkampen for en liten uke siden, dessverre for de helgule var det de som ble sendt hjem som slakt denne gangen.

Et Glimtlag som jaktet tabelltop etter denne runden fikk alt annet enn de håpet på mot et dødelig effektivt Vålerenga på Intility Arena. Allerede etter før halvtimen var spilt hadde hjemmelaget rukket å putte fire mål bak Ricardo i glimtburet. Det mest interessante med akkurat det er at Enga hadde også bare fire skudd på mål i hele første omgang, der altså alle gikk i mål.

Glimt gjorde grep i pausen og satt inn både Jens Petter Hauge og Phillip Zinckernagel til andreomgang, uten særlig effekt. Det var et bedre glimtlag som kom ut i andre omgang, men de klarte aldri prege kampen. 10 minutter før slutt ble også vondt værre for Bodø/Glimt hvor Vålerenga klarte å putte både 5 og 6-0 som ble sluttresultatet etter en helsvart kveld i hovedstaden.

Kjetil Knutsen sa etter kampen at fotballen kan være vond noen ganger og at man bare måtte ta lærdom av dette og slå tilbake mot Ranheim om en uke.

– Det blir viktigere enn noen gang for oss å slå tilbake etter en kamp som dette, for å vise at de lovende orene som blir sagt om oss faktisk stemmer, sa Knutsen til Radio 3 etter kampslutt.