Glimt fikk revansjen og tok tilbake tabelltoppen

KEG1459

Hjemmelaget var for å si det mildt hevnlysten etter å ha blitt ydmyket av dagens gjester i motsatt oppgjør for bare noen måneder siden, hevnen det fikk de!

Til tross for at Glimt ikke vant med samme sifre, gruste de helgule gjestene fra hovedstaden og tok samtidig tilbake tabelltoppen. Etter Molde spilte uavgjort denne helgen kunne Glimt ta tilbake tabelltoppen med seier i dag, og en sterk seier, det ble det.

Bodø/Glimt tok ledelsen allerede etter 9 minutter, og da var det samme mann som satt utligningen mot Sarpsborg for en uke siden som fikk nettsus igjen. Evjen skøyt fra 16-meters hold og Klaesson ga en noe svak retur som Saltnes luktet og tuppet ballen i mål.

Flere mål ble det ikke i første omgang, men i andreomgang så var det rett og slett kun ett lag på banen, og det laget var Bodø/Glimt.

10 minutter ut i andre omgang tok det før Glimt doblet ledelsen og da var det Håkon Evjen som fikk satt seg på målscorertavla, etter et nydelig forarbeid av Erlend Dahl Reitan, som la ballen ut til Evjen, iskaldt la sistnevnte den ned i hjørnet til 2-0.

Tredjemålet ble av det klønete slaget for hjemmelaget da corneren til Layouni la ballen på første stolpet og Dønnum headet ballen i eget mål.

Prikken over i’en, spikern i kista og alt det som måtte til ble signert Zinckernagel fintet Nouri på ræva og la inn til Sveen på bakerste som headet ballen i et åpent mål.

Det ble også sluttresultatet, Bodø/Glimt framfører en maktdemonstrasjon og knuser Vålerenga 4-0, og går samtidig tilbake til tabbelltopp i Eliteserien med to poeng ned til Molde og hele sju poeng ned til Odd på tredje som er neste motsander for Glimt.

Den er førstkommende fredag og den hører du også direkte på Radio 3.

Ulrik Saltnes lovte etter uavgjort mot Sarpsborg at det skulle være en annen tone etter denne kampen, det fikk han rett i og intervjuet med han kan du høre her:

[soundcloud id=’671355740′ height=’false’]

I intervjuet med Kjetil Knutsen måtte vi ta turen ut da brannalarmen gikk inne på Aspmyra, han var  godt fornøyd etter kampen mot Vålerenga. Hør praten med han her: