Glimt gruste Odd i toppkampen

KEG1459
Foto: Kent Even Grunstad

Bodø/Glimt inviterte til fest og toppkamp når tabellnabo Odd kom på besøk til Aspmyra. Etter kampslutt var det ingenting som tilsa at dette var noe toppkamp.

Før kampen var det stor spenning når et Odd-lag som har startet sesongen sterkt, og som mange snakker om en gullkandidat, men på Aspmyra var de alt annen en noe gullkandidat.

Odd har også en god statistikk mot Glimt, og før denne kampen hadde de til og med vunnet mer over Glimt på Aspmyra enn Glimt har vunnet i Bodø. Etter denne kampen har de nå vunnet 5 hver på Aspmyra.

For at Bodø/Glimt skulle vinne var det ingen som helst tvil om, selv om det holdt på å gå helt galt i starten da Freidrich ga Odd en kjempemulighet etter 2 minutter, den utnyttet de imidlertid ikke og i stedet var det hjemmelaget som tok ledelsen.

Det skjedde først etter en halvtime spilt da Layouni dro seg ned mot dødlinjen, med en millimeters margin på at den ville vært ute la han inn på bakerste til Håkon Evjen som kontant satt ballen i nettet i motsatt hjørne.

Det var også stillingen til pause, men hjemmelaget var langt fra ferdige.

Etter en noe rolig start på andreomgangen gikk de helgule ut i hundre. Først med Ulrik Saltnes som fikk doblet glimt sin ledelse på herlig vis etter 70 minutter.

Kampens scoring og prestasjon kom riktig nok etter 84 minutter signert innbytter Philip Zinckernagel som på herlig vis dro seg forbi to Odd-spillere, holdt seg iskald i avslutningsøyeblikket når han iskaldt la ballen til rette seg og ned i hjørnet uttakbart for Rossbach, som til tross for en god kamp måtte hente ballen ut av nettet for tredje gang.

Med det tok Glimt en meget sterk hjemmeseier, og klatret opp til andreplass på tabellen. Neste utfordring for Nord-Norges stolthet Vålerenga på bortebane. Den hører du direkte på Radio 3 fra Intility Arena i Oslo.

Hør målscorer Philip Zinckernagel og trener Kjetil Knutsen sine tanker etter storseieren her:

[soundcloud id=’644305995′ height=’false’]

[soundcloud id=’644311506′ height=’false’]

 

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia