Glimt knuste Tromsø

KEG1459
Foto: Kent Even Grunstad

Det var ingen tvil om at Bodø/Glimt var store favoritter foran oppgjøret mot lillebror fra nord. Hjemmelaget lot det heller ikke ligge noen tvil etter kampslutt om hvem som er storebror.

Glimt gikk ut i hundre og det tok ikke noe mer enn 80 sekunder før hjemmelaget gikk i ledelsen. Det skjedde etter Håkon Evjen dro av en tromsøspiller og sendte avgårde Zinckernagel som alene med keeper ikke gjorde noen feil og satte inn 1-0.

Mannen bak målgivende på førstemålet ville også ha en scoring selv og det fikk han før halvtimen var spilt. Andrescoringen var også av det pene slaget hvor Glimt vartet opp med tiki-taka av barcelonaklasse hvor til slutt Dahl Reitan la inn til nevnte Evjen som satt inn 2-0 og som også ble pauseresultatet.

Tromsø var langt bedre i starten av andreomgang men til slutt var det ingen tvil om hvem som var best også i denne omgangen. Etter timen spilt landet ballen til slutt hos spiss for dagen, Leikvoll Moberg som vartet opp med en kunstscoring og lobbet ballen i krysset fra kort hold og til 3-0.

Med det var kampen mye avgjort men spikeren i kista og den totale ydmykelsen kom fire minutt senere hvor dagens første målscorer noterte seg for nok en scoring. Fredrik Bjørkan slo gjennom feltet og på bakerste sto Zinckernagel som satt inn 4-0 og ydmykelsen var komplett. Glimt slår rett og slett knock-out på naboen i nord.

Vi tok en prat med en særdeles fornøyd tomålsscorer i Philip Zinckernagel etter kampslutt og en trener som var like fornøyd. Hør de her:

[soundcloud id=’688618219′ height=’false’]

[soundcloud id=’688618213′ height=’false’]

Neste kamp for Bodø/Glimt er borte mot lillestrøm førstkommende søndag. Den hører du også direkte på Radio 3 hvor vi er på plass på Åråsen.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia