Glimt sikret historisk gruppespill

olas
Ola Solbakken. Foto: Freddy Toresen

Det var så vidt, men det holdt! Etter 2-2 på bortebane var det vinn eller forsvinn for begge lag, heldigvis for alle med gule hjerter trakk Bodø/Glimt det lengste strået.

For etter en forhåndsvis jevn førsteomgang med noen store sjanser til begge lag sto det stadig 0-0 på Aspmyra til pause, og man kunne kjenne nervøsiteten blant publikum.

Ironisk nok var det mannen som brant Glimts største mulighet i første omgang som skulle bli helten. Etter å ha misset alene med keeper i første omgang gjorde Ola Solbakken ingen feil når han fikk en ny sjanse.

Et innlegg ment for Pellegrino som han ikke nådde landet i beina til Ola Solbakken som så en åpning bak Zalgiris målvakt og banket ballen kontant i nettet, og sendte Glimt i føringen etter ca timen spilt. Det ble også sluttresultatet og målet som sender Glimt til sitt første europeiske gruppespill noen sinne.

Freddy Toresen i Avisa Nordland tok en prat med målscorer Ola Solbakken og trener Kjetil Knutsen etter kampslutt, hør hva de hadde å si her:

[soundcloud id=’1113515038′ height=’false’]

[soundcloud id=’1113513334′ height=’false’]

Neste kamp for de helgule er allerede på søndag og det er ingen tullekamp det heller, for da er det nemlig klart for Slaget om Nord-Norge på Alfheim og bortekamp mot erkerival Tromsø. Den hører du så klart direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia