Glimt vant det første Slaget om Nord-Norge

441279294_762057642580611_5966134414757756319_n
Bodø/Glimt har fått en perfekt start på sesongen med full pott, det verdsetter også J-feltet. Foto: Benjamin Solås.

Det skal spilles to «Slaget om Nord-Norge» denne uken og først ut var kvinnene som satte standarden.

Bodø/Glimt kvinner har fått et fantastisk start på sesongen og sto med seks seiere av seks mulige denne sesongen. Forhåndsfavorittene viste tidlig at de hadde ingen tanker om å stoppe mot erkerival Tromsø.

Tross store sjanser tok det litt tid før første scoring kom, men når den kom så kom den godt.

Claudia Cagnina ble vakkert spilt gjennom bak forsvarsrekken til Tromsø, og så elegant som det er mulig å gjøre det rundet hun keeperen og satt den inn i et åpent mål til 1-0 som også var stillingen til pause.

Bodø/Glimt fortsatte kontrollen i andre omgang og var det klart beste laget på eget gress. Kvarteret før slutt snappet Synne Moe opp ballen og satt på turboen inn i 16-meteren. Der ble hun felt og straffe til Glimt.

Den tok Anna Johansen og det var ingen tvil, hun banket den kontant i hjørnet og 2-0 til Glimt.

De helgule burde nok satt inn en scoring eller to til, men 2-0 ble resultatet og Glimt tar med seg Slaget om Nord-Norge hjem, og troner stadig på toppen av tabellen med full pott.

Vi tok en prat med målscorer Anna Johansen etter kampslutt. Dette hadde hun å si til oss:

Radio 3-børsen:

3: Anna Johansen

For en kamp av glimtvingen. Leker seg med TIL-forsvaret, danser seg gjennom ved flere anledninger og viser finter av ypperste klasse. Kontant straffescoring og en nydelig målgivende er fasit for henne i dag.

2: Synne Moe

Kontrollerer midtbanen hele kampen, trygge gode pasningsvalg og har bra kontroll defensivt. Høydepunktet da hun brøyt et TIL-angrep, gikk rett i angrep selv, ble felt og skaffe straffespark.

1: Aubrei Corder

God kamp av sisteskandsen. Noen skumle boksinger i eget felt som kunne straffet seg. Men har ellers god kontroll på det aller meste og holder nullen mot erkerivalen.

 

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia