Glimt vant i Tromsø

Bodø/Glimt slo tilbake etter tapet 16. Mai og tar med seg en meget sterk og deilig 3-poenger hjem fra Tromsø. Hør reaksjonene til kaptein Martin Bjørnbak og trener Kjetil Knutsen her: Hjemmelaget tok første stikk da Kent-Are Antonsen fikk stå upresset på 18-meters hold å legge ballen rett i krysset, men ledelsen skulle ikke holde […]

Bodø/Glimt slo tilbake etter tapet 16. Mai og tar med seg en meget sterk og deilig 3-poenger hjem fra Tromsø. Hør reaksjonene til kaptein Martin Bjørnbak og trener Kjetil Knutsen her:

Hjemmelaget tok første stikk da Kent-Are Antonsen fikk stå upresset på 18-meters hold å legge ballen rett i krysset, men ledelsen skulle ikke holde lenge. For bare etter fem minutter svarte Bodø/Glimt med et hjørnespark på første stolpe som Ulrik Saltnes fikk styre inn bak Kongshavn i Tromsø-buret.

Kort tid etter det kom det nok et Bodø/Glimt-angrep hvor ballen til slutt endte hos Martin Bjørnbak som kunne styre ballen inn i mål og til 2-1 til bortelaget som også ble sluttresultatet. Hjemmelaget protesterte voldsomt og ville ha frispark i forkant, men målet sto og Bodø/Glimt kunne ta med seg 3 utrolig viktige poeng tilbake til Bodø.

 

Hør hva trener Kjetil Knutsen og kaptein Martin Bjørnbak hadde å si ette seieren:

[soundcloud id=’490557069′ height=’false’]

[soundcloud id=’490556613′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia