Junker scoret hattrick og Glimt sitt mål nummer 100

Bodø_Glimt

Bodø/Glimt’s fest fortsatte i Haugesund og festen var i hovedsak signert Kasper Junker!

Junker jager tittelen som årets toppscorer i Eliteserien og kommer til å kjempe til siste slutt mot Pellegrino i Kristiansund som før denne kampen hadde en nettkjenning mer.

Det varte ikke lenge for Kasper Junker var i storslag og scorte intet mindre enn 3 scoringer og hattrick slik han også gjorde når Haugesund var i Bodø, med det er dansken oppe i 25 scoringer i år. Pellegrino fikk seg også noen scoringer i kveld så i skrivende stund står de helt likt med 25 hver.

Zinckernagel fikk seg også en scoring etter en frisparkvariant hvor han lurte alle, dermed vinner Glimt nok en gang stort og tar med seg fire scoringer og tre poeng hjem.

Kasper Junker sin 0-4 scoring var også Bodø/Glimt sin scoring nummer 100 denne sesongen. På spørsmål fra Eurosport etter kampen fikk han spørsmål om hvordan det var å score det målet, noe han tydeligvis ikke var helt klar over siden responsen var følgende:

– Var det 100? Fett!

Neste utfordring for Glimt og årets siste kamp er hjemme på Aspmyra den 22. Desember mot Viking. Den kampen skal også Glimt løfte trofeet. Kampen kan riktig nok bli flyttet ettersom Glimt ønsker å fullføre sesongen så tidlig som mulig, uansett hører du kampen direkte på Radio 3 når den tid kommer.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia