Knusende seier på hjemmebane

278459601_3215325348744755_3214210688443598706_n
Glimtfans jubler for seier. Foto: Benjamin Solås.

Det har lugget litt for de helgule denne sesongen, men da nyopprykkede Jerv kom på besøk var det ingen tvil om hvem som var best.

For etter et svært skuffende resultat i midtuken slo Glimt voldsomt tilbake mot de gule fra sørlandet. Etter 4-0 til pause pyntet hattrick-helt Pellegrino på resultatet til 5-0 som også ble sluttresultatet.

Hattrickhelten selv var godt fornøyd med tre scoringer, som han selv sier var artig etter kampslutt. Men trekker fram at det er ekstra artig at nye spillere får prøvd seg og sikter til debutene til Fredrik Sjøvold og Ask Tjærandsen-Skau. Dette sa han til oss etter kampslutt:

Det ble også en veldig spesiell dag for Amahl Pellegrino som startet dagen med at konen hans fødte på badegulvet i hjemmet deres. Det feiret han altså med å score hattrick bare noen timer senere.

Kaptein Ulrik Saltnes fikk også en scoring, og sier det var viktig for selvtilliten til laget foran returoppgjøret i Europa på onsdag. Dette sa han etter kampslutt:

Neste kamp er altså alt på onsdag mot Linfield hjemme på Aspmyra. Nord-Irene leder 1-0 etter første oppgjør og Glimt må vinne med to for å sikre seg avansement i Champions League. Billetter finner du på Glimt.no, har du ikke mulighet å dra på stadion hører du kampen direkte på Radio 3.

Radio 3-børsen:

3: Amahl Pellegrino

Nok en glimrende kamp fra lynvingen som krones med hattrick. Burde egentlig fått ekstrapoeng i dag for å gå fra hjemmefødsel til jobb og hattrick på bare noen timer!

2: Joel Mvuka

På vei til å bli en aldri så liten playmaker for Glimt, Mvuka. Tørr å utfordre og skaper trøbbel for forsvaret gang på gang. Lager straffe og har assist i dag.

1: Ulrik Saltnes

Har slitt med å spille sitt beste mot lavtliggende lag, men fikk det til å løsne i dag. Både mål og assist på kapteinen, i tillegg hadde han flere glimrende stikkere gjennom forsvaret til Jerv. Vi krysser fingrene for samme storspill i returen mot Linfield.

Radio 3-børsen fungerer slik at tre spillere får hver kamp poeng fra ett til tre basert på kampens prestasjon. Sammenlagtstilling for sesongen 2022 etter denne kampen slik ut:

Amahl Pellegrino 12

Runar Espejord 7

Alfons Sampsted 7

Nikita Haikin 5

Brede M. Moe 4

Victor Boniface 4

Ulrik Saltnes 4

Joel Mvuka 4

Brice Wembangomo 3

Kjetil Knutsen 3

Ola Solbakken 3

Hugo Vetlesen 3

Isak H. Amundsen 2

Elias Hagen 2

Gilbert Komsoon 1

Marius Høibråten 1

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia