Nå kan det selges øl på Aspmyra

Hvis Bodø Kommune godtar det.

Det er Norges Fotballforbund (NFF) som nå åpner for alkoholservering på kampdager. Forbundet har nå opphevet forbudet mot å selge alkohol til vanlige supportere på kampdager og regelendringen trer i kraft allerede kommende sesong.

Endringen ble nylig vedtatt av forbundsstyret til NFF, det er VG som omtalte saken først.

– Ifølge regelverket som har eksistert, har det vært nulltoleranse for alkoholservering på stadioner. Nå gjøres det en endring. Dette er en alminneliggjøring. Nå gir vi alle muligheten, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Frem til nå har klubbene kun hatt lov til å servere øl og vin på VIP-områder.

På hvilken måte klubber vil selge øl og vin, vil trolig variere stort fra arena til arena, ifølge Bjerketvedt. Det skyldes i hovedsak at det er opp til de respektive kommunene å gi skjenkebevillinger.

Allerede sendt søknad
Etter nyheten ble kjent var Bodø/Glimt raskt ute med å kommentere dette på sin facebookside og informerer om at dette er noe de har ventet på lenge.
– Vi har vært klar lenge! Vi sendte søknad til kommunen i går, skriver de på sin facebookside.
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia