Ny kalasseier

Bodø/Glimt har hatt en enorm start på sesongen, men forventet en langt tøffere oppgave hjemme mot Brann, det ble det ikke.

Med fem av fem seiere var glimt storfavoritter forran oppgjøret mot bergenserne som også vant 2-1 på Aspmyra i fjorsesongen.

Riktig nok var det veldig lite de skulle få med seg i årets oppgjør, for etter Junker-show og Glimt-dominans i første omgang ble det ny storseier til de helgule.

De helgule tok ledelsen etter bare syv minutter med Kasper Junker. Samme man doblet ledelsen bare fem minutter senere etter herlig glimtspill.

Etter det fikk vi et lite opphold på scoringslisten før halvtimen var passert da var det Zinckernagel sin tur til å melde seg på scoringslista, etter at samme navn ble felt av Brann sin Ruben Kristiansen og fikk straffe, den satt han selv i nettet.

Også denne gangen økte hjemmelaget ledelsen rett etter scoringen for to minutter senere bare fikk også Ulrik Saltnes seg en scoring og 4-0 til Glimt som var stillingen til pause. Hjemmelaget kunne godt ha ledet med enda mere til pause, sjeldent har en fotballomgang vært så dominant på Aspmyra.

Junker ville ha mer og ville ha sin første hattrick i Glimttrøya, det fikk han ti minutter ut i andreomgangen da han satt ballen i mål etter nok et flott glimtspill.

Heldigvis for gjestene fra Bergen ble det også sluttresultatet og Glimt tar nok en storseier og har nå vanvittige 24 mål på seks kamper.

Bodø/Glimt har nå en ukes pause, neste utfordring er borte mot Aalesund på Color Line stadion 12. Juli. Den hører du som vanlig direkte på Radio 3!