Ny knusende seier

_KEG1158_KentEvenFoto
Foto: Kent Even Grunstad

Bodø/Glimt har levert 3 poengere på bestilling denne sesongen, flere av dem etter store seiere og. Mot Start kom en ny fotballfest.

Det var heller ikke så uventet at det skulle bli hjemmeseier ettersom det var laget på førsteplass mot laget på nest sisteplass som møttes. Slike kamper kan ofte være utfordrene men det ble det ikke i dag.

Glimt ledet komfortabelt 2-0 til pause etter scoringer av Boniface og Berg, men det var i minuttene etter pause det virkelig skulle ta av.

For i tidsrommet mellom det 53. og 60. minutt scoret glimt hele fire mål! Det startet med en straffescoring av Hauge før målene bare rullet inn og plutselig sto det hele 6-0 på tavla.

Etter målene fra Hauge med to, Zinckernagel og ett til fra Boniface så begge lag seg ferdige for dagen og spenningen i kampen ebbet fort ut.

Vi tok en prat med tomålscorer Hauge og trener Knutsen etter kampen. Hør hva de hadde å si her.

– Kjetil Knutsen var åpenbart en fornøyd mann etter kampslutt. Han fortalte videre at det er de beste på trening som spiller i Europakampen på torsdag:

[soundcloud id=’880274554′ height=’false’]

– Jens Petter Hauge var ikke fornøyd med seg selv etter sist kamp, i dag kunne han smile bredere:

[soundcloud id=’880274632′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia