Overbevisende seier i gullkampen

IMG_5710

Det var duket til en skikkelig gullkamp i rosenes by da Bodø/Glimt på toppen av tabellen gjestet Molde plassen bak. Det endte med at de regjerende seriemesterne tok det lengste strået.

For etter en jevnspilt første omgang gikk lagene målløs til pause, men i andre omgang kom de helgule ut i hundre og det var en innbytter som markerte seg umiddelbart.

Hugo Vetlesen kom inn til pause og brukte bare et par minutter på å sende Bodø/Glimt i ledelsen.

– Det er hans første touch på ballen, han kommer rett ut og scorer, brøt Radio 3 sin kommentator John Harry Myhre ut i gledesrus.

Litt før timen fikk de helgule en ny sjanse. Ola Solbakken ble nydelig spilt gjennom og med en viss likhet fra målet han scoret mot Roma banket han ballen i målet alene med keeper til 0-2.

Det ble også sluttresultatet og Bodø/Glimt ligger nå veldig godt ann i gullkampen med seks kamper igjen å spille.

Neste kamp for de helgule er allerede på søndag hjemme mot Sandefjord. Også den hører du direkte på Radio 3.