Overbevisende seier i serieåpningen

KEG1459
Foto: Kent Even Grunstad

Bodø/Glimt skulle egentlig åpne årets Eliteserie mot Mjøndalen, slik gikk det ikke og ble heller satt opp på en i utgangspunktet tøffere oppgave borte mot Viking.

Det viste seg å ikke skulle være en utfodring for de helgule. Kampen startet riktig nok i hjemmelaget sitt favør som tok ledelsen etter hjørnespark med Torsteinbø som fikk stå helt alene og heade ballen i lengste hjørne.

Bodø/Glimt brukte ikke lang tid på å svare, for seks minutter senere like før halvtimen var spilt ble Ulrik Saltnes vakkert spilt gjennom av Kasper Junker, Saltnes var iskald alene med keeper og tuppet ballen i mål.

Hjemmelaget fikk alikevel gå til pause med ledelse etter et kunststykke av en scoring signert Østensen. Bjørkan mistet ballen på egen banehalvdel, Pereira overtok som slo et godt innlegg til nevnte Østensen som med en nydelig hælflikk satt ballen i mål og 2-1 til pause.

Etter pause var det riktig nok Glimt, Glimt og mer Glimt. Utligningen kom 12 minutter ut i andre omgangen og det var Jens Petter Hauge som denne gangen fikk æren av å sette ballen i mål, nest sist? Selvfølgelig Phillip Zinckernagel som var fjorårets assistkonge med et nydelig innlegg Hauge bare kunne sette enkelt i et mål.

Elleve minutter senere gikk Glimt i ledelsen for første gang da Bjørkan kranglet seg gjennom Viking sitt forsvar la den via tverliggeren til debutanten Brunstad som enkelt kunne sette inn 2-3.

Ti minutter senere punkterte Bodø/Glimt kampen og endelig fikk Phillip Zinckernagel scoringen selv. Han ble spilt gjennom av Junker hvor han først forsøkte å legge den til rette for Hauge, skuddet ble blokkert og trillet tilbake til Zinckernagel, som den kaldeste personen på jord dro han av en Viking-spiller og banket ballen via en annen til 2-4 som ble sluttresultatet.

Med det fikk Bodø/Glimt full pott i serieåpningen, neste utfordring for de helgule er hjemme mot Haugesund førstkommende søndag 21. Juni. Den hører du også direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia