Pelleshow ga ny trepoenger

383855639_211736298397183_7015108740310260057_n
Amahl Pellegrino sendte hjemmesupporterne til himmels fire ganger! Foto: Benjamin Solås.

På mange måter var dette en kamp Bodø/Glimt måtte vinne, og det virket det som spillerne og var inneforstått med.

For etter bare ett minutt spilt så skaffet Faris Pemi straffespark, Pellegrino tok bestemt ballen i hendene og la den ned på krittmerket. Fra ellevemeteren var det ingen tvil, og ballen ble kontant banket i nota til 1-0.

Vålerenga svarte like etterpå, men Pellegrino var så klart ikke ferdig.

For under ti minutter senere datt ballen ned til dagens mann som banket den opp i nettaket til 2-1, som også var resultatet til pause.

I andre omgang skaffet Faris Pemi ny straffe etter kvarteret spilt, og oppskriftsmessig tok Amahl Pellegrino nok en gang hånd om straffa og det var aldri noen tvil om at han skulle ha hattricken sin.

Men, nok en gang, få minutter etter Glimt scorer på straffe så slipper de inn, like etter reduserte Vålerenga til 3-2.

Det første til noen spennende sluttminutter, men hvem ellers en dagens mann Amahl Pellegrino skulle pungtere det. Han ble spilt gjennom og var iskald alene med keeper, og satte inn 4-2.

– Når jeg skjønte det ble løpeduell tenkte jeg bare lykke til, og skjønte det ble scoring, sa han til Radio 3 etter kampslutt.

Hele praten med Ahmal kan du høre her:

Kjetil Knutsen var fornøyd med fire poeng, og tror det kan være en fordel å møte samme lag igjen om fire dager. Dette sa han til oss:

Radio 3-børsen:

3: Amahl Pellegrino

Fire mål på toppscoreren i dag, og da burde det vel egentlig blitt firer på børsen, men dages trepoenger er det hvertfall ingen tvil om. Denne smakte nok godt for Glimts nummer sju etter noen vanskelige kamper.

2: Faris Pemi

Skaffer to straffer i dag kraftspissen til Glimt, og gjør med det en viktig jobb som bidrar til seieren. Utover de to straffene han skaffer får han som vanlig dårlig betalt av de norske dommerne, blir lagt ned flere ganger men ender med frispark i mot. Har også assist på sistescoringen til Pelle i dag.

1: Marius Lode

Begynner omsider å finne formen igjen Marius. Enorm defensiv jobb på en Vålerengaovergang i dag, som hindrer scoring i mot når han løper opp VIF-spilleren og skjermer avslutningen.

Radio 3-børsen fungerer slik at tre spillere får hver kamp poeng fra ett til tre basert på kampens prestasjon. Stillingen sammenlagt for sesongen 2023 etter denne kampen slik ut:

Amahl Pellegrino 19

Albert Grønbæk 16

Faris Pemi 16

Patrick Berg 12

Odin Bjørtuft 10

Hugo Vetlesen 6

Adam Sørensen 6

Ulrik Saltnes 6

Nino Zugelj 4

Brede Moe 4

Nikita Haikin 4

Brice Wembangomo 3

Marius Lode 3

Fredrik Bjørkan 2

Joel Mvuka 2

Runar Espejord 2

Sondre Sørli 2

Tobias Gulliksen 1

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia