Poengdeling i toppkampen

AlfonsS FT
Alfons Sampsted i aksjon. Foto: Freddy Toresen/AN

Det var duket til skikkelig toppkamp på Aspmyra da Lillestrøm som sesongens eneste ubeseirede lag kom på besøk til den regjernede seriemesteren.

Men toppkamp så det til tider ikke ut som dette var, toppkamp i Norsk-Tippingligaen i såfall. For mye ballmiss og intet mindre en tre ganger skjedde det at Glimtspillere bommet på ballen, forran mer eller mindre åpent mål.

Totalt mot spillets gang var det småfuglene fra Romerike som fikk den første scoringen. Etter en halvtime med Glimtdominans headet kraftspissen Adams gjestene i føringen som også var pauseresultatet.

Bodø/Glimt så ikke ut som de var så fryktelig mye mere tent i andre omgang, men takket være en Islending kan de helgule hvertfall få meg seg noe fra denne kampen.

Glimt hadde et skikkelig hjørnesparkbonanza gjennom kampen i dag, og det var også på cornere Glimt fikk sine store muligheter. Først ved et hjørnespark på første stolpe mot Alfons Sampsted, han headet ballen i hånden på Adams og straffe til de helgule. Dessverre maktet ikke Pellegrino å banke den i mål, etter en flott redning av LSK-keeperen.

Da måtte rett og slett Islendingen gjøre alt selv denne gangen, for etter et nytt hjørnespark på første stolpe headet denne gangen Sampsted ballen over alt og alle og baki nota til 1-1 etter 81. spilte minutt.

Til tross for totalt 17 hjørnespark for hjemmelaget ble det ikke flere scoringer enn det, og det endte med det i poengdeling i toppkampen.

Vi tok en prat med målscorer Alfons Sampsted etter kampslutt. Hør den her:

Neste kamp for de helgule er Slaget om Nord-Norge, den hører du som vanlig på Radio 3 den 16. mai!

Radio 3-børsen

3: Alfons Sampsted

2: Nikita Haikin

1: Brede Moe

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia