Saltnes: – Ikke straffe

Kent_Grundstad_Foto_DSC_9782
Foto: Kent Even Grunstad
Bodø/Glimt gikk på sesongens første tap borte mot Stabæk søndag. Vi tok en prat med Kjetil Knutsen og Ulrik Saltnes etter kampslutt. Til tross for at Glimt hadde nærmere 70% av ballbesittelsen i løpet av kampen klarte ikke de helgule å skape særlig mye. Kampen ble avgjort allerede etter 25 minutter når Stabæk fikk en […]

Bodø/Glimt gikk på sesongens første tap borte mot Stabæk søndag. Vi tok en prat med Kjetil Knutsen og Ulrik Saltnes etter kampslutt.

Til tross for at Glimt hadde nærmere 70% av ballbesittelsen i løpet av kampen klarte ikke de helgule å skape særlig mye. Kampen ble avgjort allerede etter 25 minutter når Stabæk fikk en tidlig 2-0 ledelse.

Førstemålet kom etter 22 minutter når Marius Lode på klønete vis mistet ballen på midten, derfra tok Stabæk sine Hugo Vetlesen og Franck Boli over og satt inn 1-0. Under to minutter senere ble samme Vetlesen felt av Ulrik Saltnes i feltet og dommeren pekte på straffemerket. Boli satt da ballen i mål, riktig nok via Friedrich som kanskje burde holdt ballen ute, og 2-0 til hjemmelaget.

Saltnes mente riktig nok at det aldri skulle blitt dømt straffespark i den situasjonen og uttalte følgende til Radio 3 etter kampslutt:

– Jeg er 100% sikker på at jeg er på ballen, og så kommer han og tråkker meg på helen i ettertid, så om noen skulle hatt noe er det jo vi, sa Saltnes utenfor Nadderud til Radio 3 etter kampslutt.

Hør hva Kjetil Knutsen og Ulrik Saltnes hadde å si her:

[soundcloud id=’612736680′ height=’false’]

[soundcloud id=’612736797′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia