Sikret tredje strake europaspill etter nervedrama

371270321_633631108910559_980088497427944697_n
Det var elektrisk stemning på Aspmyra i kveld med de samme magiske kulissene som alltid. Foto: Benjamin Solås.

Det ble mye mer spennende enn nødvendig, men jobben ble gjort og Glimt har nok en Europeisk gruppespillhøst å glede seg til.

Det som startet veldig lovende endte opp i et skikkelig nervedrama. Glimt gikk tidlig opp i føringen etter vel 20 minutter spill med Sørli før Pellegrino doblet noen få minutter senere.

Dermed med tomålsledelse på hjemmebane så det lenge ut til at Glimt skulle cruise inn til nytt europeisk spill, men noen marerittminutter før og etter pause skulle ødelegge det.

For like før pause kom reduseringen, og andre omgangen var ikke mer enn ett minutt gammel før det var likt, igjen.

Flere scoringer ble det ikke i ordinær tid, og vi måtte ut i ekstraomganger for å avgjøre dette.

Glimt tok tidlig kommandoen i ekstraomgangen og midt ute i første ekstraomgang fikk Glimt straffe, den satt Pellegrino kontant i mål og sendte Glimt videre til Europagruppespill for tredje strake år.

Sondre Sørli sin dag kan man mildt sagt si gikk i begge retninger. Først scoret han Glimts første mål, før han ikke lenge etter måtte ut med skade. Dette sa han til oss etter kampslutt:

Fredrik Bjørkan måtte også gi seg med krampe i sluttminuttene, men var meget fornøyd med å sikre seieren til slutt. Dette sa han til oss etter kampslutt:

Kaptein Patrick Berg har vært med på en del europaeufori med Glimt til nå, og kunne nok en gang slippe jubelen løs for en ny europeisk høst i Bodø. Dette sa han etter kampslutt:

Radio 3-børsen:

3: Amahl Pellegrino

Har vel aldri vært letter å vele trepoenger før. To scoringer og en assist. Var helt ferdig i sluttminuttene, men hva har det å si, takk Pelle for europaavansement!

2: Sondre Sørli

Ble bare førti minutt på Sørli, men Radio 3-børsen fungerer så enkelt som at du trenger bare spille ett minutt for å komme med så lenge man bidrar på det minuttet. Sørli sendte Glimt i føringen og bidro til avansement, da blir det poeng!

1: Patrick Berg

El captiano! Riktig nok Brede med kapteinsbindet i dag, men kjemper som en kaptein Patrick og gjør det i 120 minutter. Har hatt noen middels kamper i det siste, men i dag er han på jobb og en viktig brikke for å sikre avansement.

Radio 3-børsen fungerer slik at tre spillere får hver kamp poeng fra ett til tre basert på kampens prestasjon. Stillingen sammenlagt for sesongen 2023 etter denne kampen slik ut:

Albert Grønbæk 16

Amahl Pellegrino 16

Faris Pemi 11

Odin Bjørtuft 10

Patrick Berg 10

Hugo Vetlesen 6

Adam Sørensen 6

Ulrik Saltnes 6

Nino Zugelj 4

Brede Moe 4

Brice Wembangomo 3

Nikita Haikin 3

Fredrik Bjørkan 2

Joel Mvuka 2

Runar Espejord 2

Marius Lode 2

Sondre Sørli 2

Tobias Gulliksen 1

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia