Skandaledømming i Bergen

Bodø/Glimt var ovenfor en svært tøff oppgave da de møtte Brann på bortebane i Bergen, men det var alt annet enn Glimt sin feil at de ikke reiste hjem med tre poeng.

Gjestene fra nord tok ledelsen allerede etter ni minutter etter et flott angrepsspill hvor Zinckernagel la ballen 45 grader ut rett i beina på Saltnes som satt ballen i mål uttakbart for Opdal i Brann-buret.

Det var også pauseresultatet, men etter pause gikk alt i mot Glimt, mye på grunn av at dommerteamet tilsynelatende kom ut av garderobene sine med Brann-drakter.

Først så det ut som Phillip Zinckernagel ble snytt for straffe noen minutter ut i andreomgang. Rett etterpå gikk hjemmelaget i angrep og satt inn utligningen etter et hjørnespark.

Vondt ble verre når Jens Petter Hauge ble vakkert spilt gjennom av Håkon Evjen noen minutter før slutt, der gjorde han ingen feil og satt ballen i mål bak Håkon Opdal. Den eneste som gjorde en enorm feil var linjedommer som på helt håpløst vis tok opp flagget og dømte offside på Jens Petter Hauge som reprisene kunne vise var klart på rett side når ballen ble slått.

Dermed ender det 1-1 i Bergen og Bodø/Glimt blir grovt snytt av dommerteamet en meget viktig trepoenger i sølvkampen.

Neste utfordring for Glimt er hjemme mot Haugesund førstkommende søndag og den hører du også direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia