Slo rett tilbake – knuste Ranheim

Hele Glimt sto med ryggen mot veggen etter en begredelig oppvisning mot Vålerenga, men de helgule svarte på tiltale og vel så det!

Hjemme mot Ranheim «måtte» Bodø/Glimt svare etter en ekstremt svak oppvisning borte mot Vålerenga for en uke siden, og det gjorde de, med stil!

Etter 25 minutter ga Layouni de helgule ledelsen på Aspmyra, noe som også skulle bli resultatet til pause og med andre ord mye spenning i kampen i vente.

Andre omgang startet og ganske spennende, Ranheim presset mest, men det var Glimt som fikk det første målet. Layouni doblet etter 67 minutter og ga Glimt en 2-0 ledelse men det skulle ikke vare veldig lenge.

etter 79 minutter var Ranheim´s Mads Reginiussen inne i Glimt´s 16-meter og satt inn reduseringen 2-1 og plutselig var det kamp igjen, men så startet hjemmelaget målshowet.

Geir Andre Herrem startet kampen på benken, noe som det virket som han ikke var fornøyd med for da han kom inn var det ingen tvil om at han viste seg en startplass verdig. Etter 83 minutter hvor han bare hadde vært på banen i ett minutt utnyttet han en keepertabbe fra Even Barli i Ranheim-buret og satt inn 3-1. Tre minutter senere satt han inn sitt andre og 4-1 til Glimt.

– Jeg er klar for startplass igjen neste runde, sa Herrem til Radio 3 etter kampslutt. (Hør intervju med han nederst i saken)

De helgule var riktig nok ikke ferdig der, og Phillip Zinckernagel som startet sin første kamp på lenge ville også vise seg tilliten verdig, og avsluttet det hele med å pirke inn 5-1 til Glimt som ble sluttresultatet.

Heltene fra Bodø klatrer med det opp til andreplass på tabellen igjen a-poeng med Odd og kun ett poeng bak serieleder Molde med en kamp mindre spilt. Der blir de og værende en god stund ettersom det nå er sommerferie for Eliteserien.

Neste kamp for Bodø/Glimt er borte mot Strømsgodset den 5. August, og den hører du selvfølgelig også direkte på Radio 3.

Hør intervju med «super-sub» og tomålsscorer Geir Herrem her:

[soundcloud id=’650721782′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia