Svak dømming kostet Glimt tre poeng

Alt lå til rette for at Glimt skulle legge nytt press på Molde når et Stabæk som kjemper i nedrykksstriden kom på besøk.

Oppskriftsmessig tok også hjemmelaget ledelsen allerede etter fire minutter når Håkon Evjen ble spilt gjennom av Ole Amund Sveen, narvikværingen skle ballen i mål og inn til 1-0.

Etter total glimtdominans gjennom hele førsteomgangen sjokkerte gjestene og dommerne det så ut som de hadde med seg hele Aspmyra. Første sjokk kom fra gjestene etter at Glimt ikke fikk en straffe.

29. minutter var første gang Stabæk var over på Bodø/Glimt sin banehalvdel, og da fikk de selvfølgelig også scoringen sin etter et noe svakt forsvarsspill av hjemmelaget.

Sjokket kom to minutter før pause da Stabæk fikk en meget feildømt hjørnespark. Tilfeldigvis dømt av samme linjedommer som ikke så Rosenborg sine to offsidescoringer når Glimt røyk ned i 2016-sesongen. Hjørnesparket gikk via en hånd inne i feltet og straffe til gjestene. Den gikk i mål og 1-2 til pause hvor Stabæk kun hadde vært på Glimts banehalvdel to ganger.

Glimt kom ut i andreomgang med tydelige planer om å få med seg tre poeng. De fikk og utligningen etter nok en spesiell dommeravgjørelse. Glimt satt ballen i mål, men dommeren ville gi Stabæk en ekstra sjanse og ga hjemmelaget straffe i situasjonen i forkant, etter ballen var i mål. Layouni satt heldigvis ballen i mål og 2-2.

Det var bare begynnelsen på en helsprø aften, for Zinckernagel ble spilt igjennom like før slutt, hvor han alene mot keeper ble lagt i bakken men dommerpanelet lot den utrolig nok gå. Og da måtte det jo skje at gjestene gikk rett i angrep og satt inn 2-3 med stort sjokk over hele Aspmyra. Før denne scoringen hadde også Glimt fått annulert en scoring etter hjørnespark for angrep på keeper, grei annullering, men på en annen dag kunne fort denne scoringen blitt godkjent.

Rettferdigheten seiret nogenlunde til slutt, når glimt fikk utligningen til 3-3 på overtid. Det er uansett et meget bittert poeng, og alle med gult hjerte sitter nok igjen med følelsen av at to poeng gikk tapt her.

[soundcloud id=’681762611′ height=’false’]

Neste kamp for Bodø/Glimt er borte mot Ranhem 22. September, den hører du også direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia