Tok seg videre i Europa

259303887_197710852552363_7287466770009993339_n

Bodø/Glimt vant 2-0 hjemme over CSKA Sofia fra Bulgaria, med sieren sikret de helgule seg billett til sluttspillet i Europa Conference League.

Det altså på første forsøk ettersom dette er første gangen de helgule er med i et gruppespill i en Europeisk turnering.

Kampen ble riktig nok jevnere en kanskje mange hadde trodd. Men de helgule sikret avansement med en scoring i hver omgang.

Første målet var det Sondre Fet som sto for som etter en flott målgivende fra Pellegrino bredsiden ballen i nettet i lufta, dermer har den blide sunnmøringen mål i to kamper på rad nå.

I andre omgang var det toppscoreren til Bodø/Glimt som stjal showet, Erik Botheim fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0 fem minutter før full tid etter en flott dragning og innlegg fra Ola Solbakken.

Dette sa Kjetil Knutsen på pressekonferansen etter seieren mot Bulgarerne:

Erik Botheim scoret og Patrick Berg hadde nok en dominerende kamp på midtbanen. Dette sa glimtgigantene etter kampslutt:

Dermed er de helgule videre siden hverken CSKA eller Zorya kan ta dem igjen. Om de helgule vinner gruppa gjenstår å se ettersom Roma stadig jager poenget bak. De helgule må trolig vinne siste kamp borte i Ukraina for å vinne gruppa, den kampen er 9. Desember.

Neste kamp for de helgule er borte mot Rosenborg på søndag, den hører du som vanlig på Radio 3 direkte fra Lerkendal i Trondhiem.