Tok tre viktige bortepoeng etter overtidsdrama

KEG_0652_KentEvenGrundstadFoto
Foto: Kent Even Grunstad

Oppgaven var veldig enkel for Bodø/Glimt, da alle lagene rundt dem på tabellen hadde vunnet sine kamper denne runden. Den utfordringen tok de på strak arm!

Mye av det takket være den unge juvelen til Glimt, nemlig Håkon Evjen. Etter en lang førsteomgang hvor Strømsgodset stort sett hadde ballen mest, var det bortelaget som tok ledelsen, og på et fantastisk vakkert vis.

Ricardo Friedrich(!) sendte en lang ball opp mot Håkon Evjen som fikk tatt ballen ned, etter det gjorde han alt rett. Først snurret han rundt Tchamba, før han noe svakt, satt ballen mellom bena på Morten Sætra i Godset-målet og 1-0 til Glimt.

Etter pause var det samme mann som nok en gang tegnet seg på scoringslista der han etter en chip fra Fredrik Bjørkan tok ballen ned og banket den ned i motsatt hjørne fra 16-meter.

Glimt så lenge ut til å skulle holde på denne ledelsen komfortabelt, men etter at fjerdedommer la til hele fem minutter tillegg, fikk hjemmelaget litt blod på tann og vi fikk se nok en god enkeltmannsprestasjon. Moses Mawa fikk tatt ballen ned innenfor Glimt sin 16-meter, og med fire gule spillere rundt seg klarte han å pirke ballen i mål og plutselig var det kjempespenning med hele fire minutter tillegg igjen å spille.

Spenning ville riktig nok ikke Bodø/Glimt sin topscorer ha noe av. Dermed gjorde han det meste selv etter et dårlig utspark fra Morten Sætra hvor han tok ballen med på brystet, sprang forbi hele fem Godset-spillere og la ballen på lekrest mulig vis helt oppe i vinkelen til 3-1. Takk for kaffen og god natt.

Bodø/Glimt runder med det den magiske 30-poengsgrensen og vi kan endelig begynne å tro på at det blir Eliteserie også neste sesong.

Neste kamp for Glimt er hjemme mot Viking, førstkommende søndag. Den hører du også direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia