Tredje strake poengtap

Albert Jph Freddy T
Albert Grønbæk Jens Petter Hauge. Foto: Freddy Toresen/AN

Bodø/Glimt skulle snu trenden mot Sandefjord, slik gikk det ikke.

For etter tap mot Ham/Kam og uavgjort hjemme mot KFUM var tre poeng en nødvendighet for de helgule.

Hjemmelaget startet også best og kom til flere store sjanser i starten av kampen.

Likevel var det gjestene som fikk ballen i mål først. Like etter halvtimen fikk Markovic ballen innenfor 16-meteren, han gjorde ingen feil og banket ballen i mål bak Haikin.

Umiddelbart så det ikke ut som Glimt hadde noe svar å komme med, men på overtid av overtiden i første omgang skulle de helgule få betalt. Kasper Høgh kom seg inn i 16-meteren og ble felt. Først mente dommeren at det ikke var noen ting, men etter en VAR-sjekk ble det dømt straffe.

Albert Grønbæk var kontant som aldri før og regelrett banket ballen opp i krysset til 1-1, som også var stillingen til pause.

Glimt startet andre omgang som første med mye press og store sjanser, men det vill seg ikke.

Til tross for en skikkelig sluttspurt holdt det ikke, det ender med 1-1 og tredje poengtap på rad.

Neste kamp for de helgule er mot Haugesund på bortebane førstkommende søndag. Den hører du direkte på Radio 3, etter det venter en landslagspause og en sommerpause og neste kamp etter det igjen er ikke før 28. juni borte mot Sarpsborg 08.

Jostein Gundersen klarer ikke helt sette fingeren på hva som skurrer om dagen, men er klar på at det er ingen grunn til bekymring og at dette snur ved første mulighet mot Haugesund. Dette sa han til oss etter kampslutt:

Radio 3-børsen:

3: Fredrik Sjøvold

På vei tilbake til den formen han viste i starten av sesongen. Vært noen kamper litt under par for trønderen, men er trygg og god med ball i dag, får til noen gode innlegg. Der han mister ball gjør han stort sett godt igjen og vinner tilbake.

2: Jostein Gundersen

Blir en viktigere og viktigere brikke i Glimts forsvar. Når laget sliter litt i siste tredjedel og målene ikke kommer på bestilling lengre så er det viktig med gode stoppere som minimerer baklengsmålene.

1: Albert Grønbæk

Scoring igjen på dansken og Glimts topscorer. Mere kontant straffe har nok ikke Aspmyra sett før og heller ikke Eliteserien. Nesten som det blir hull i nettaket når han moser den oppe i hjørnet til 1-1.

Radio 3-børsen fungerer slik at tre spillere får hver kamp poeng fra ett til tre basert på kampens prestasjon. Etter dagens kamp ser stillingen slik ut:

12 Albert Grønbæk

10 Patrick Berg

10 Jostein Gundersen

9 Fredrik Bjørkan

5 Nikita Haikin

5 Jens Petter Hauge

5 Fredrik Sjøvold

4 Ulrik Saltnes

3 Adam Sørensen

3 Håkon Evjen

2 Kjetil Haug

2 Brede Moe

2 Sondre Sørli

2 August Mikkelsen

2 Nino Zugelj

2 Brice Wembangomo

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia