Uavgjort i Oslo

Bodø_Glimt

Bodø/Glimt gikk på sitt andre poengtap for sesongen, mot laget de «alltid» spiller uavgjort mot.

Glimt har ett poengtap så langt i år, også det i Oslo-området men i Bærum mot Stabæk, mot Vålerenga på Intility ble det heller ikke tre poeng.

Det er heller ikke overraskende ser man på statistikken mellom disse to lagene. 42 ganger har lagene møttes i seriesammenheng, hele 22 av dem har endt uavgjort, nå er 23 et faktum.

Det kunne riktig nok gått mange veier i dag og dommeren var også mye i fokus.

1-0 scoringen til hjemmelaget kom allerede etter 59 sekunder, men via hånden til en vålerengaspiller. Bodø/Glimt sin Sondre Fet ble også meid ned i feltet og de fleste på stadionen var enig i at det burde vært straffespark, spesielt treneren til Glimt.

I pausepraten med Eurosport sa han dette:

– Du spør om de blir bortdømt? Da burde du hvertfall spørre om vi blir bortdømt, klar hands før 1-0 og snytt for straffespark sa Knutsen til Eurosport.

Han hadde riktig nok mye å glede seg over også i dag, Glimt leverte tidvis god fotball og kom med to drømmekontringer, ved begge anledninger var Jens Petter Hauge involvert.

På 1-1 fikk han en fantastisk pasning av Zinckernagel hvor han lekent dro ballen med seg videre på brystet før han til slutt satt ballen i nota til 1-1.

– Vi sa at Lode sin scoring er en solid kandidat til årets mål, det er denne og sa Radio 3 sin kommentator etter scoringen.

1-2 kom også etter en flott kontring, da assisterte Hauge til Junker som satt ballen i mål og som var stillingen til pause.

I andre omgang burde gjestene avgjort kampen ved Junker som misset på åpent mål, i stedet fikk hjemmelaget utligningen sin og det ender 2-2 og poengdeling igjen mellom disse lagene.

Bodø/Glimt har nå fri i over en uke, neste kamp er borte mot Sandefjord søndag 16. Juni. Den hører du direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia